Dec 3, 2010, 1:00 PM

Мастилено-синята нощ 

  Poetry » Love
503 0 2



           *1*

Мастилено-синята нощ
балдахина си звезден
в косите ми спуска...
В тишината
сърцето ми лудо препуска
през стените на всяка  преграда.
Аз те чакам, Любов,
аз те моля -
от трона на своята власт,
да  коронясаш мечтите ни
и в мастилено синята нощ,
в царствена страст
да слееш  душите  ни...

        * 2 *

Мастилено-синята нощ
балдахин от звезди
над телата ни спуска.
Колесница, пълна с мечти,
към нас от небето препуска.
C вълшебната си мощ
луната превзема очите ни,
а красивата царица Любов,
от трона на нейната власт,
запалва в душите ни
огън от обич и страст!

D. Patton

© Дейзи Патън All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??