May 7, 2008, 4:52 PM

Мечта 

  Poetry » Love
882 0 3

  Мечта

Една мечта тъй искрено блести,

една мечта, окрилена от звезди.

На небето се издига от силна вяра

на едно дете, влюбено в своето момче.

То за нея днес е всичко - и звезди, и луна,

но за нея той не знае и тя живее в мечта.

Една мечта - толкова красива,

въздигнала се от нежността

и тя мечтае отново да го види

и да му разкаже за любовта.

Дали ще я отблъсне и сърчицето й ще нарани?

Дали ще се надсмее над нейните сълзи?

Дали ще проумее, че тя обича от сърце

и ще съумее да я рабере?

Дали пък и той не я обича, и за нея той гори?

Дали в нощите самотни на нея сам се врича,

но не намира смелост и мълчи?

Таз мечта дали ще оживее,

дали ще се запази или ще умре...

© Красимира Неделчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Великолепно,о,наистина ми хареса!!!! И настроението в него,и това розовичко...ммм супер!
  • Мечтите са нещо прекрасно
    Вярваи в своите
    Поздрав !
  • Дали...или...Понякога мечтите се сбъдват.Пожелавам сбъдване на твоята любима мечта! И добре дошла!
Random works
: ??:??