Jul 19, 2009, 7:48 PM

Мечта 

  Poetry » Other
475 0 0

Докоснах очите ти

и те изчезнаха.

Целунах устните ти

и те се стопиха.

 

Почувствах тялото ти

и аз пожелах.

Разроших косите ти

и аз полетях.

 

Ударих главата си!

Това си бе една мечта.

Но, все пак, ти си...

мираж. Бъди светлина!

© Юлия Работова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??