19.07.2009 г., 19:48 ч.

Мечта 

  Поезия » Друга
472 0 0

Докоснах очите ти

и те изчезнаха.

Целунах устните ти

и те се стопиха.

 

Почувствах тялото ти

и аз пожелах.

Разроших косите ти

и аз полетях.

 

Ударих главата си!

Това си бе една мечта.

Но, все пак, ти си...

мираж. Бъди светлина!

© Юлия Работова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??