Nov 13, 2004, 11:41 AM

Мечта 

  Poetry
1023 0 0
Река. И смях.
Една вълшебница танцува.
Гора. И страх.
Една бреза с тъга сънува.

И устни. Песен.
Омайни думи те изливат.
Мечта. И ум унесен.
Към приказка вълнуваща полита.

Коси. И блян.
На сладък плод ухаят.
И дъжд. Луна.
Зора и топлина желаят.

Очи. небе.
Красотата в тях живее!
И чакане. Сърце...
Слънце в синевата ще изгрее!

Река. И смях.
Една вълшебница наблизо тича.
Копнеж. Без страх!
Едно сърце завинаги ще я обича!

© Николай Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??