Nov 29, 2004, 4:01 PM

Мечта 

  Poetry
1068 0 0
Не, не, спри, защо пак избяга при друг сърце?
Знаеш, че после по пътя,
когато се връщаш при мене ще бъдеш
само и разбито.
Но ти копнееш с всяко разбито твое парченце за любовта,
която ще успее да те направи едно цяло.
И аз не мога да те спра!

© Елена Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??