Nov 18, 2015, 8:38 PM  

Мечта 5 

  Poetry » Love
306 0 0

Чудно сияние пред мен

бе тогава в нежен ден.

В спомени съм унесен -

носталгия навява песен.

 

Че ти си славей в небесата,

ти си светлината на пролетта,

обичам те не че си богата,

а че си най-чудна на света!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??