Mar 18, 2007, 7:59 PM

Мечта 

  Poetry
1045 0 1
Ти бе за мен момичето, за което аз мечтах. В живота си аэ твоя образ гоних и душата ми скърбеше, не намирайки го нивга на света. Днес те срещнах и разбрах - ти бе това, за което аз толкова мечтах.
Ти доиде в живота ми внезапно, тъй мила и добра, че не можех да повярвам истина ли бе това.
Ти доиде... и твоето име аз в сърцето си изписах със сребърни стрели, стрели, които никога няма да извадя и твоето име-печат в сърцето ми вечно ще стои.
Ти доиде, но не намери своята мечта, намери мене... който не можах, любовта така прекрасна да запазя между нас.
Сега тъжа и плача, загубил тебе - моята любов. Но за мен остава утехата една, че в моя сън ще доидеш пак прекрасна, мила и добра.

© Дани All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??