May 31, 2014, 12:40 PM

Мечта 

  Poetry » White poetry
501 0 0

С балон в небето искам да летя,
да видя от високо аз света...
Вятърът да си играе с моите коси,
да видя как е с птиците да се лети..

За миг да съм отгоре над света
и да усетя що е любовта -
безкраен полъх или топлина?
Да загърбя болка и тъга...

Високо, високо в небесата,
да открия с пòлета аз чудесата,
които всеки търси по света,
а те са всъщност в малките неща...

© Джабула All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??