Apr 18, 2016, 12:58 PM

Мечта за нежност 

  Poetry » Love
284 0 0

Не ме оставяй в дългата безбрежност 
и тази вечер няма да заспя... 
Един копнеж, една мечта за вечност, 
държат ме будна чак до сутринта. 

 

Не ме обричай на тиха неизвестност, 
не чуваш ли моя зов в нощта..? 
Душата ми е птица пъстроцветна, 
криле ми дай със тях да полетя. 

 

Не ме възпирай, нека да съм грешна, 
от жадни устни искам да горя... 
Дарявай ми от твойта свята нежност, 
не ме заричай на тъмна самота...

© Пламена Владимирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??