Jan 28, 2006, 8:28 PM

Мечтаех 

  Poetry
856 0 5
Мечтаех да си върна онова,
което всъщност никога не съм имала.
Мечтаех пак да почувствам лъжата,
която обичах и смятах за истина.
Мечтаех за честност,
която не бях готова да получа.
Мечтаех за приказка,
но разбрах, че не съм принцесата.
Мечтаех да разбереш какво чувствам,
но умело прикривах болката с усмивка.
Мечтаех да се върна в реалния свят,
но не исках да спра да вярвам в мечти
.

© Мира All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??