Jul 12, 2012, 10:34 AM

Мечтание 

  Poetry » Love
882 0 5

Да бъда моминското цвете

на твоите морни гърди.

Да бъда лозница увита,

венец в посребрени коси.

Да мога с думи и поглед

да вдъхна младежката жар.

Да мога без думи да кажа,

че още си моя пожар.

© Елена Стаматова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??