Oct 20, 2024, 7:07 PM

Мечтата на Мечо 

  Poetry
245 2 16

Тихо, тихо идва есен.
Падат ли листа навън? 
Славей само пее песен. 
Мечо мисли пак за.......

                                        (сън.)

 

Делва с мед, компот от круши, 
нека в склада всичко има. 

Ще похапне комбо суши, 
щом си тръгне тази зима. 

 

 

И когато Слънчо светне, 

аз от бухал стар дочух:
Мечо първи вън  ще седне, 
сам наметнал нов.......

                                     (кожух!) 


****
 

© Bo Boteva All rights reserved.

The work is a contestant:

Познай мечтата ми »

7 Position

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??