Обезсмъртен, в безкрайното пространство очите му останали са.
Съсредоточен, непоклатим, уверен до мозъка на костите си,
убеден, че той не ходи, а лети.
Описван, одумван, обиждан, преценяван, подценяван, възпрепятстван.
Но той не чува, не усеща това около него, в мечтите той гмурка се и не изплува.
Безкрайни вселени той съчинява и сътворява, безгранични мислите му със светлинна скорост в черни дупки те препускат.
В съня си той за векове и векове напред остава и отказва реалността, с мечтите си той с невидима любов е свързан.
Мечтател той е.
Станимир
HeroBryan
Стефанов
© Станимир Стефанов All rights reserved.