Jul 14, 2009, 11:38 AM

Мечтая 

  Poetry » Love
1084 1 11

Мечтая скоро скришом да те зърна,

там, приседнала зад чашата с кафето,

да пристъпя леко, с две ръце да те прегърна,

да нахълтам тихо, нежно във сърцето!

 

Мечтая! А ти нахлу във мойте мисли,

докосна ме, усетих с тяло топлината,

бавно след това душата ми разлисти

и изчезна нейде в тъмнината.

 

Мечтая мислено поне да ме погалиш,

в мечтите си дъха ти да усещам,

този топъл огън във сърцето ми да палиш

и всяка нощ в съня си да те срещам!

 

© Велин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??