Jan 16, 2021, 11:08 PM

Мечти 

  Poetry
218 0 8

Мечтите ми са бели като сняг,

с едно зрънцé под него да порасне

и бликнало сред пролетен листак,

когато под снега му стане тясно.

 

Мечтите ми са малки като длан,

но писта са на диви пеперуди

и слънчев мед от чувството огрян,

сред който плувам, и живея лудо.

 

Мечтите ми са огнено море

в златистите отблясъци на порив

и щом небето с устни го допре,

събужда се, и литва да се бори.

 

© Милена Френкева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??