Apr 27, 2023, 4:11 PM

Мечти 

  Poetry » Love
211 0 0

   

Мечтите ми са като птица,

разперила крила за полет.

Но всяка чака, кацнала на жица

да види истинската пролет.

 

Защото пролетта е сила,

която трябва на мечтите

да могат те с крила от свила

да стигнат нейде до звездите!

 

А те, мечтите ми красиви

копнеят винаги готови

и всеки път нетърпеливи,

да срещнат своите любови.

 

Защото любовта е песен,

която само птиците  умеят

и пътят им до там нелесен,

в полет могат да възпеят.

 

Мечтите ми са път и радост

да видя всичко под звездите.

Да срещна доброта и благост

с любов и светлина в душите!

© Люси Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??