Aug 1, 2024, 3:01 PM

Мечти 

  Poetry » Phylosophy
99 0 0

 

Животът е това, което става 

Между мисълта за искам и мечтая

Между ще го направя, но не става

Между трябва ми и се нуждая.

 

Животът е това, което искаш

Но срамежлив си, не ти стиска

Да кажеш го на глас, да питаш

И да поемеш смело риска.

 

И страх те е, че някой ще ти каже не

Че ще ти се изсмее в лицето

Че мечтата ти ще спре

И ще ти нарани горкото Его.

 

Христо Христов 

 

2024 г.

© Hristo Hristov All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??