Всякое дете мечтае
от сега то си знае -
Радо, Иво, Николета,
Цвети, Краси, Виолета.
Ще пораснат, всички знаят,
и какви да са мечтаят:
Радо да е футболист,
Краси да е шахматист,
Виолета да е лекар,
Иво иска - зъболекар.
Янко казва: ,,Аз си знам,
че ще стана - калпазан,,.
© Иванка Морарова All rights reserved.
ти се справяш прекрасно, Ваня..
най-сърдечно..