Jan 16, 2012, 1:08 AM

Мечти 

  Poetry » Love
734 0 7


 

Аз съм твоята тайна мисъл,

тази, дето играе на устните.

И единствено в нощите тихи,

като жажда за обич те буди.

 

И съм твоето скрито желание,

онова, дето бие в сърцето.

И което, дори и в страдание,

като вярна искрица ти свети.

 

А виновно ти става от погледи,

дето тръпно, без думи говорят.

И се скриваш зад маска, защото

с лудостта не желаеш да спориш.

 

Но мечтите до болка са грешни.

Те са в теб. Как от тях ще избягаш?

Топли длани танцуват горещи

и страстта не желае да чака.

© Йорданка Господинова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??