Dec 24, 2021, 1:29 PM

Мед от магарешки бодил 

  Poetry
478 1 2

Че е трън, но трън лилав,

за пчелата величав,

сякаш връх зелен с лила,

а отгоре му – пчела.

 

Пие сладкия му сок,

а вкусът – лилав, дълбок,

пълни се с лилав прашец

и го прави на медец.

© Милена Френкева All rights reserved.

  1547  14  15 
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??