Oct 3, 2012, 2:49 PM

*Медитация 02.10.2012 

  Poetry » Love
363 0 0

Отгоре ме облива тишината.
Отвсякъде засипва светлина.
Валс танцувам със Звездата.
Наслада пиеме от любовта.

Светлина, любов и смях, и йога
Това са важните за мен неща.
Така усещам и така го мога...
Да бъда с теб във вечността!

© Красимир All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??