уличното платно
вещае буря
огъва се фалцета -
думи
мегафон и
гневна надежда
уличното кафене
пищно оплюто
мълчи
с апатия на просяци
как да назова името на този град
... хора
станете
минава мощно кресчендо
улични дървета
поддържат листата зелени
във влажно вятърно лято...
© Дима All rights reserved.