Feb 15, 2007, 2:14 AM

Мегдан 

  Poetry
1406 0 5

Мегдан

 

 

 

У наше село

се вие ‘оро големо.

Баба Цона

държи акордеона.

Дедо Юли

тропа цървули,

а на детето

дали кеменето.

Вдига се врява голяма

точно насред мегдана.

Котката жалка

взе да мърмяука.

Изплаши се и кучето

от врявата на внучето.

Туй големо веселие

свика целото население.

© Мими All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??