Чувствам се не на себе си и защо - не зная?
За всеки празник само теб ще си пожелая!
Объркан чувствам се, но чудя се защо ли?
Но знам, че не си такава, за да играеш роли!
Не знам защо в моята мисъл си всяка минута!
За теб и мен искам един да е маршута!
Чакам деня, в който всичко ще бъде за теб и мен едно!
В моето сърце ще останеш като черно петно!
Объркан чувствам се, изпитвам тежка меланхолия!
А само "Ти" носиш ми неземна еуфория!
© Йордан Добрев All rights reserved.