Mar 21, 2007, 9:39 PM

Мелодия 

  Poetry
639 0 1
                    Мелодия
 
 Искам да чуя твоята мелодия в моите думи.
 Искам да видя твоя лик във очите ми.
 Но не мога да те нарисувам във моите мисли,
 защото когато вдишам от теб ме боли.
 
 Искам дъжда да вали по мен както усмивката ти.
 Искам слънцето да ме изгори както сълзите ти.
 Но не мога да докосна тази бяла магия,
 защото аз съм стих, а ти си мелодия.
 
 Но можем да се срещнем и без да се изгорим
 заедно без болка по пътя ще вървим.
 Чувства от мисли и усет в светлина,
 път, стена, стих и мелодия до миг от тишина.
 Стих от чувства, мелодия от усет в някоя мечта
 усет във стиха, и чувства в мелодия една, някъде на някоя земя...
 
 21.03.2007 18:37

© Иван Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??