Oct 24, 2018, 8:02 AM

Мелодия 

  Poetry » Other
493 0 1

Mелодия на слънчева усмивка 
се прокрадва в представите ми с план:
 "С гащеризон и кофа без отбивка 
изрисувай красота наместо свян".

 

Започнах стих от светлина и цвят 
и кърпя всеки остарял прозорец; 
пеперудено е по стената свят. 
стана топло с рима чудотворец.

  

Забелязвам паркета искрено да скърца
със стъпването на боята – ясно     
и гледа лошо някаква си терца
безпардонно да гърми, това е бясно.

© Purple Red All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря за вниманието Недко, все от някъде се започва : ) ще продължа няма как
Random works
: ??:??