С близалка в уста
аз ще управлявам света.
Няма да се предам,
червилото си ще изям.
Аз блондинка съм сега,
около казана се въртя.
По-добре ме погледни
как правя аз бели.
Сияя цяла аз, о, да,
с брокат на носа.
Не се заяждай ти със мен,
тъп, прост гамен.
Започвам отначало,
сънувам все като умряло.
Главата ми тежи.
Моля те, крака ми отрежи.
Силиконът ми е тесен,
скъса се наесен.
Не мога да се тупирам,
брадата си вече не гримирам.
Чувствам се зле!
Така е, който с хапчета преяде.
Но днес е ден блажен -
Гучи седна до мен.
Не бях с пола
и той махна с ръка,
перуката ми свали,
мустаците изкорени.
Аз блондинка съм днес
и разкарвам моя пес.
Ето ме - идвам тук,
пак ще мета боклук.
Аз блондинка винаги ще бъда,
докато ботокса в устните ми мърда.
Кукла Барби в мойта чанта има
и Кен - общо трима.
Гледай как сияя,
аз ще те омая.
С моята голяма лопата
ще те забърша и с метлата.
Къде бягаш - спри!
Въоръжена съм с пили!
Боклукчийка или не,
нищо няма да ме спре!
"Watch Me Shine" - Joanna Packiti (Професия блондинка)
© Амелия Йорданова All rights reserved.
Прекрасен стих!