Feb 13, 2010, 11:21 AM

Мен ме няма 

  Poetry » Love
532 0 0

Самотен е светът без теб и мен,

и празни са очите на небето,

защото може би не си роден,

а мен ме няма – пустош във сърцето.

 

То сякаш спира,  вече не тупти

и  смъртен хлад се плъзва във душата.

Не го разби. Поне не беше ти.

На хълбок легна в мене тишината.

 

И вик  сподавен с писък се преплитат,

но мен ме няма - странно отчуждени

 се нижат дните,  покрай  мен прелитат

и вият диво мислите - сирени.

 

Кого спасяват? - мен ме няма вече.

Ти не дойде. Светът е тъй далечен.

© Тет All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??