Да бях аз ябълка червена,
щях да съм най-искана жена,
а аз съм цоцла захлебена
и от плюскане ще си умра.
Да бях поне с гайтани вежди
поглед мил към мен да привлекат,
а аз съм с ред мустаци прежди,
май че всеки мъж ще отвратят.
Да бях с устни, бижу черешка,
щях са съм целувана в уста,
а аз съм вулкан, клада жежка
и бълвам змии или гувна.
Да бях като газела бърза
дискотека щях да посетя,
а аз се клатя кат козела
или предпочитам да седя.
Да бях аз малко по-чевръста
да те грабна яко от отзад...
А аз съм като мечка в къща
и си счупих пустия креват...
© Кремена Арменчева All rights reserved.