May 18, 2011, 10:52 PM

Месията и Младенеца 

  Poetry » Phylosophy
688 0 0

 

Ако си Мария в Душата си

И Мевляна в сърцето си -

Ще се счупят стените

На чашата на ограниченията.

 

Любовта на всеки влюбен -

Сливайки се река с река,

За да образуват океан...

 

Тогаз  ще се роди Иисус в нас

С печат Любов -

Отляво на гърдите ще се роди в нас

Месията и Младенеца.

 

Ако я нямаше ямата,

Щеше ли Йосиф да стане

Йосафат?

Щеше ли да спаси Египет,

а после Канаан?

© Есфир Асфар All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??