Jan 24, 2010, 8:34 PM

Местенце за Всичко 

  Poetry » Other
395 0 0

Освободих в сърцето си местенце за всичко. Едно.

И там вече всичко приемам с "Добре дошло!"

Въпроси, съмнения, страхове и тайни - понякога чак става тясно...

Но пък пред погледа ВСИЧКО-то става по-ясно.

На мен ли се чудиш? Очи отвори!

Във всяко сърце такова местенце стои...

© Ива All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??