Искам да съм локва,
легнала върху земята,
с поглед към небето -
а от мене отразени
всичките звезди да светят.
Искам да съм локва -
ако някой стъпи в мене
със онази кал да го изпръскам,
дето я оставя.
За да си я вземе.
© Весела ЙОСИФОВА All rights reserved.
за някои трябва океан..............!