29.06.2009 г., 0:49 ч.

Метафорично (хард поетично) 

  Поезия » Друга
942 0 30

Искам да съм локва,

легнала върху земята,

с поглед към небето -

а от мене отразени

всичките звезди да светят.

Искам да съм локва -

ако някой стъпи в мене

със онази кал да го изпръскам,

дето я оставя.

За да си я вземе.

© Весела ЙОСИФОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??