Създай живот,
когато
край теб умират без посока ветрове;
когато
загиват тъжно оглушели светове;
когато
в далечината небосводът не е син;
когато
пътят е далечен и един;
когато
в пълнолунието виждаш светлина;
когато
мисълта е винаги една;
когато
прав се чувстваш поразен…
създай живот и нарисувай ден!
© Екатерина Спасова All rights reserved.