May 29, 2007, 8:00 AM

Метеорологично 

  Poetry
430 0 5

Ще превали и прегърми
в душата ми!
Ще се разперят хиляди чадъри!
Ще извали и претопи
тъгата ми!
И ще потънат белите кахъри!

И време топло, слънчево
ще запреобладава!
Ще се разпръснат бляскави лъчи!
И залюляни звънчево
тревите ще изправят
зелени, живи, щръкнали снаги!

© Катя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??