Dec 18, 2008, 5:59 PM

Миг 

  Poetry » Phylosophy
551 1 5
 

 

Миг

 

Сподавен вик!

Зов за помощ!

Тишина!

Страх и празнота!

Тъмна  нощ!

Гузен лош!

Каква страна!

Няма  светлина!

Доволна е смъртта!

 

 

 

 

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??