Jan 5, 2013, 6:29 PM

Миг 

  Poetry » Love
559 0 1

Не мълчи... С твоя шепот в нощта 

събуди, разпали в мен страстта!

С порив див и въздишка една,

докосни ме... Остави в мен следа.

 

Две сърца - лудост, трепет и грях.

Полет, стих - най-прекрасният свят!

Тази нощ е магия, съдба -

претворена във реалност мечта.

 

Ще отминат твойте, мойте лета,

ще заглъхнат нейде тези слова...

Само спомен във душите ни жив -

ще ни грее споделен миг щастлив.

С. Кръстева

© Силвия Кръстева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??