Feb 3, 2009, 2:42 PM

Миг беше... 

  Poetry
891 0 22


                                                          Може би
                                                          не е любов...
                                                                   Г. Константинов


Миг беше само.
Без въпроси и лъжи.
В очите - жажда -
просто да погалиш някого.
Като светкавица
проряза близостта
ръцете ни
и се задави в смях
мълчанието между нас...

© Иванка Гичева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??