Nov 28, 2021, 4:53 PM

Миг - чета 

  Poetry
428 2 6

Огнището ни трепетно разравям,
с огън огъня разпалвам в нас,
с Любов сърцето си дарявам
и шептя ти мило с нежен глас:

Хайде заедно с теб в омая
да греем, топлим и горим,
от Душите факел да изваем,
Любовта си с Любов да осветим.

И се любим нежно със наслада,
по гребена на приливна вълнá,
сливането е Божествена награда,
отдадени летим към Вечността! 

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??