Jun 16, 2016, 6:18 PM

Миг очакване 

  Poetry » Love
465 0 2

Не запомни съня ми. Добре.

Имам мъничко време. До съмване.

И едно умълчано море.

И мечти – цяла вечност. До сбъдване.

Не разбирам съня ти. Какво,

че съм толкова нощи очаквана?!

И едното, смутено небе

върху мене почти е изплакало

всички цветни илюзии. Време... е

за едно недопито кафе.

И при… все, че събуждаш сълзи

във очите ми, щом до мене

внезапно… се спреш.

Щом… в съня ти съм –

миг очакване.

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??