Aug 5, 2008, 3:55 PM

Миг от Бурята 

  Poetry » Phylosophy
583 0 2
По залез, във края на деня,
коленича, чакам нощта.
На слънцето последни лъчи
карат да затворя очи.
Дълго притихнал аз бях така
и слушах гласа на света.

След време отворих очите,
в светлината на звездите
разперих аз своите крила,
подготвих се да полетя.

Черни ангелски крила
аз разтварям в нощта,
късче черна тъмнина,
кратък миг в тишина.

Буря мощна се изви,
облак луната скри.

Стена от вятър и вода -
през нея ще прелетя,
на бурята във яростта
търся своята мечта...

© Стоян Вихронрав All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??