Mar 29, 2008, 1:37 PM

Миг преживян... 

  Poetry » Love
582 0 2

По име те извиках аз,

а ти обърна се и продължи,

остави само диря да догаря в моето сърце.

Цигареният дим, тежкият парфюм

и моето мече

ми останаха утеха от това,

че всичко ми взе.

Поглеждайки към телефона,

твойте стъпки дочух,

излезнах навън

и усетих в душата си студ.

Така и повече твойте очи не видях,

остана само спомен за този миг преживян...

© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??