Mar 4, 2017, 9:38 AM

Миг за тебе 

  Poetry » Love, Free verse
319 1 9

Миг и споменът за тебе оживява.

И после се редуват стотици мигове.

Напред си ти с твоя миг при мене.

Не живея в дългото  очаквани дни.

Броя щастливите си мигове.

А мига в който сърцето пърха

остава завинаги и не остарява.

Ти си миговете на моя живот.

Ти си любов и радост и надежда.

За това се боря с дните, да открадна

повече мигове красиви, изживени.

Щастлив миг си, моя любов.

Красив миг си, мой недостижими.

Леко докосвай сърцето нежно

в мисли. в любовен летеж и още

и още... много любов.

© Йонка Янкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??