Nov 4, 2008, 11:21 PM

Мила приятелко 

  Poetry » Other
2422 0 5

 

За теб, мила приятелко,

пиша тези редове.

За теб, за времето, в което

смееш се и плачеш кат дете.

 

 

Щом болката тихо почука,

тревогата щом те зове,

ти вярвай, че аз ще съм тука

да стопля и твойто сърце!

 

 

Приятелства много и разни,

дали за добро, или зло!

Но туй, дето с теб между нас е,

аз зная е само едно!

© Ивана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??