May 24, 2008, 10:58 PM

Миличък, кажи ми... 

  Poetry » Love
766 0 8

                                                                 (към "Миличък, не ми разрешавай")

В пеперуденото-мораво

мое заспиване,

миличък, пак пожелавам те!

Взела сърцето ти - неразумна съм,

дива, яростна, истинска.

С косите ми още по-дълги и дъхави

обвивам те като самодива.

Налей ми виното... бавно,

за да те гледам, как ме желаеш.

Нека отпия и целувай ме дълго,

като за последно - целувай ме!

Ти ме научи,

чрез тебе да сричам как да обичам.

И все така не... пораствам

в своето искане да те имам.

Всички влакове

при мене пристигат.

Лятото вика ни...!

Миличък, кажи ми,

че все още началото чака ни!

 

 

© Женина Богданова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??