Jun 14, 2011, 10:07 PM

Мило мое 

  Poetry » Love
1215 0 0

К'во си мислиш, мило,
че аз за теб не си умирам?
Сърцето ми е гнило,
от среща с теб като се прибирам.

Искам да съм с тебе, бебчо,
и за миг да не те изпускам.
Искам с тебе да съм вечно
и като солетки да те схрускам.

Когато ти с мен си, слънце,
чувствам се прекрасно.
От мига, в който ти огря ме,
аз в теб се влюбих страстно.

И сега обичам те, любов моя,
без теб не съм човек.
Зная го и така ще е до гроба,
ОБИЧАМ ТЕ и така ще е занапред!

© Татяна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??