Oct 18, 2011, 5:56 PM

Мимолетно 

  Poetry » White poetry
695 0 2

А къщата още е там...

И на прозореца - мушкатото...

Къде ли сме ние?

В гърдите спомен напира,

сигурно лятото -

че си отива.

© Николай Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??