Oct 4, 2009, 3:07 PM

Минало... 

  Poetry » Love
430 0 0

Миналото не означава нищо за мен.

Къде сгрешихме в любовта?!

Бяхме силни, някога...

Но как да продължа напред сега.

 

Когато ми каза, че ме обичаш...

Знаеше ли, че ще ми отнеме цял живот...

за да преодолея чувството, че мечтите ми няма да се сбъднат?!

Когато ме накара да повярвам, че нещо ти липсва...

когато не съм до теб!

Как можех да знам, че ще си отидеш, че ще избягаш...

 

Устните ти...

Лицето ти...

Времето не може да ги заличи.

Разбрах, че сърцето ми може да бъде разбивано...

отново и отново.

 

 

© Десислава Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??