Jun 21, 2010, 5:18 PM

Минава 

  Poetry » Phylosophy
657 0 1

 

 

 

Минава ден, 

                   задача,

                                ангажимент.

Малко се смеем и разочароваме.


Минава миг -

                    забързан,

                                      красив.

Малко го мислим и преболяваме.


Минава чувство,

                               обич,

                                      сълза.

Кои сме ние, че да съжаляваме?


И става пръст в пръстта,

а сме наместо готови окаяни...

 

© Виолета All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??